Ga naar de inhoud

Opera in de mix Party & Remix Wedstrijd

Vanaf 21.30 uur lekker dansen op de Opera Dance Party in de zaal van het Beauforthuis met DJ Solo Moderna. Speciaal voor het festival stopt hij opera in de mix. Solo Moderna maakt van elk feest een dansbaar, opzwepend, warm en climax-rijk avontuur. Van latin, jazz, house, elektro, future funk tot balkan. Solo Moderna draaide eerder op Supernatural, Extrema, Paradiso en was de afsluiter Jazz in Duketown 2007.

Tijdens de Dance Party worden alle inzendingen van de Opera in de mix Contest gedraaid (zie info hiernaast). Er wordt met het publiek gestemd, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.

Wanneer
do 24 juli, 21.30 uur

Kaarten €2,50

Win 250 euro:
OPERA! in de mix Contest

Een aria met vette hiphopbeat eronder, in 200 bpm, of juist als ballad? Of een operazanger voor een popband? We roepen muzikale creatievelingen op om het oude genre opera te transformeren naar deze tijd. Stuur je idee of inzending (op cd of per mail als mp3) uiterlijk 23 juli naar ons op. Alle inzendingen worden op deze avond gedraaid en de winnaar ontvangt € 250. Het publiek en een jury bepalen samen wie de winnaar is.

Inspiratie nodig? Vorig jaar speelde C-Mon & Kypski het dak eraf met Impropera. Bekijk hier Beautiful Day met een operazanger.