Ga naar de inhoud

Openingskaraopera Austerlitz

Van 22 t/m 27 juli komt het Engelse gezelschap Young London Opera naar Austerlitz voor het OPERA!Festival! Veel leden van het gezelschap logeren bij verschillende Austerlitzse gezinnen. Om alvast in de sfeer te komen, openen deze operasterren het festival op zondag 20 juli met een KARAOPERA, of te wel meezingopera in de muziektent op het dorpsplein. De avond begint om 20.00 uur. Bij mooi weer is na afloop het terras van het Dorpshuis geopend.

We wagen ons aan de meest beroemde aria’s. Het Engelse operagezelschap Young London Opera staat op het podium om de kar te trekken. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met het dorpshuis. Toegang voor de Karaopera is gratis.

Wat gaan we zingen?

Tijdens de avond komen allerlei aria’s voorbij. Bijvoorbeeld het ‘Slavenkoor’ of de ‘Habanera’ en een aria uit Mozarts’ Zauberflöte: ‘Der Hölle Rache’, gezongen door de koningin van de Nacht.

Donderdag 24 juli
Na zondag nog geen genoeg gehad? Kom dan ook meezingen op de Karaopera van donderdag 24 juli, op het festivalterrein, Woudenbergseweg 70 te Austerlitz.