Ga naar de inhoud

Kinderworkshop

Op 21 en 23 juli zullen twee workshops plaatsvinden, speciaal voor kinderen van 6-12 jaar, met een uitvoering op 25 juli.
In drie opeenvolgende workshops zullen de deelnemende kinderen hun eigen opera creëren, instuderen en uiteindelijk uitvoeren op zondag 25 juli als “prelude” voor de Don Giovanni matinee.
Op speelse wijze worden de kinderen geintroduceerd in operaland, maken repetities mee en nemen zelf de rol van operasterren op zich.
Hans Belderbos zijn ervaring, inspiratie en enthousiasme staan garant voor een unieke ervaring voor de kinderen die ze hun levenlang zal bijblijven!
Verwacht echte operazangers, een echt orkest, spannende avonturen en vooral veel plezier!!

Vorig jaar was de kinderworkshop een van de hoogtepunten van het festival – de deelnemende kinderen vroegen om meer en bleken een onverwacht groot enthousiasme voor opera en muziektheater aan de dag te leggen!
Dit jaar zal de workshop worden geleid door Hans Belderbos, muziekdocent aan het Revius Lyceum en succesvol koordirigent en pianist. Zijn passie voor jeugd en muziek staat garant voor een fantastische ervaring voor de deelnemende kinderen.

De kosten voor de totale workshop van drie sessies bedragen € 5,=.