Ga naar de inhoud

En verder

OPERA! – elke dag wat te beleven!

Rondom de uitvoeringen van Hänsel and Gretel en The Flarot bruist het OPERA! Festival van de activiteiten. De plaatselijke boswachter neemt je op dinsdagmiddag mee naar het bos, voor een muzikale boswandeling. Op de woensdagavond spelen de musici van de Young London Opera hun meeste geliefde Zomerse Klassieke Evergreens.
De Young London Opera speelt op vrijdagavond de hilarische uitvoering The Complete Abridged Opera History, waarin de complete operageschiedenis de revue passeert. Van Monteverdi’s Orfeo tot Wozzecks Lulu, ze komen allemaal voorbij. Voor de liefhebbers een feest van herkenning en voor de nieuweling een stoomcursus opera!
En verder? Kinderen kunnen hun eigen mini-opera maken tijdens de kinderworkshops. Er is een regiemasterclass en een masterclass zang.

relaxen tijdens OPERA!

Opera Cinema en de Opera Lounge bezorgen de broodnodige ontspanning tussen alle activiteiten door. We draaien films waarin muziek de hoofdrol speelt en je kunt loungen met een drankje en een hapje in ons relaxte jazzcafé.

Opera alleen voor oude mensen? Welnee!

Er is voor iedereen wat te beleven. Opera-uitvoeringen door het internationale operagezelschap Young London Opera, kinderworkshops, een zang- en regiemasterclass, een zomers klassiek concert, een muzikale boswandeling en elke dag een muziekfilm op het witte doek. En dit jaar een absolute primeur: The Flarot, een heuse Kinderopera! Dàt is het OPERA! Festival – een feestje voor iedereen die van muziek houdt.