Festival Achter de Linie - kinderprogramma

Let op: deze workshop is verplaatst van maandag 12 naar maandag 26 augustus!!!

Maandag 26 augustus, 9.30-16.00 uur (€ 20, kleine beurs € 5)

'Een sprookje wordt werkelijkheid' 9+

Theaterworkshopdag met Jette van den Berg

Alle kinderen die het kinderfestival missen opgelet:
Jette van den Berg, de regisseur van Reis over Zeven Zeeën, komt voor één dag naar het Beauforthuis. Ze gaat vandaag met jullie aan de slag om in een intensieve workshopdag een sprookjesachtige voorstelling te maken waarin iedereen een hoofdrol speelt. Voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Onder begeleiding van professionele theatermakers leer je alles over toneelspelen, improviseren en scènes maken en werken we toe naar een spectaculaire eindpresentatie om 16.00 uur (iedereen mag komen kijken). Bij goed weer vindt deze sprookjesvoorstelling natuurlijk plaats in het bos.

Hou je van toneel spelen, of wil je weten of dit iets voor jou is? Doe dan mee! Ervaring is niet nodig. Zo meld je je aan: stuur een mailtje naar info@achterdelinie.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Jette Carolijn van den Berg is actrice, schrijfster en regisseur. Ze speelde de hoofdrol Baby in de musical Dirty Dancing, ze maakte de afgelopen drie jaar voor Achter de Linie muziektheatervoorstellingen met kinderen en haar derde kinderboek verschijnt binnenkort.