Muziektheaterproject De Sterrenkinderen

De liedjes van De Sterrenkinderen staan vanaf nu online. Ga links met je muis op het menu > 6-12 aug: De Sterrenkinderen staan en je ziet ze in submenu's verschijnen.

De Sterrenkinderen komen iedere avond tijdens de schemering uit hun bedjes en verschijnen aan de hemel. Ineens staat de nachtlucht vol twinkelende sterren die samen de sterrenbeelden vormen. Achter elk bekend en minder bekend sterrenbeeld schuilt een verhaal. Eén sterrenbeeld ligt dwars en wordt door zijn broers en zussen ervan beschuldigd geen echte zoon van vader Zon te zijn, maar een bastaardzoon van Moeder Aarde. Hij komt in opstand en scheert met zijn zonnewagen het heelal door langs alle sterrenbeelden en veroorzaakt zo flink wat chaos...

Werk de hele week mee aan de voorstelling De Sterrenkinderen, speciaal ontwikkeld voor ons festival door regisseur Annechien Koerselman. Werk met haar, de componist Trevor Grahl, decorbouwers en professionele muzikanten iedere ochtend aan deze voorstelling, die jullie aan het einde van de week uitvoeren voor publiek.

Wanneer vindt het allemaal plaats?

Maandag 6 t/m vrijdag 10 aug: repetities van 10 tot 13.00 uur
Zaterdag 11 aug: hele dag try-out
Zondag 12 aug: voorstelling om 13.00 uur. Mail info@achterdelinie.nl om kaarten te reserveren

Wat kost het?

We hanteren twee prijzen: een normale prijs en een prijs voor gezinnen met een kleine beurs.
De normale prijs is € 87,50 (oftewel € 12,50 per dag)
De kleine-beursprijs is € 21 (oftewel € 3 per dag)
Een tweede, derde, ... kind uit hetzelfde gezin kan meedoen voor € 50 / € 15

Rekeningnummer van Stichting Kamperlinie: 37.52.43.402

Hoe kun je je aanmelden?

Mail ons dan de volgende gegevens. Er kunnen ditmaal nog meer kinderen meedoen aan het muziektheaterproject dan vorige keren, maar indien nodig zal er begin juli een loting plaatsvinden.

- naam
- leeftijd
- adres
- telefoonnummer
- de naam van je school

Pa of ma, willen jullie helpen?

We kunnen de hulp van een of twee ouders goed gebruiken, die helpen in de pauze met limonade schenken, kapotte knieeën verzorgen of assisteren bij een van de middagworkshops. Licht werk dus en we zijn met een dagje hulp al blij!

 

Annechien Koerselman

Aan het roer van dit muziektheaterproject staat theatermaakster Annechien Koerselman. Als klein meisje schitterde ze in Kinderen voor Kinderen. Een van de laatste door haar geschreven en geregisseerde voorstellingen is De Muziekfabriek met het Calefax Rietkwintet.

 

Medewerkers Sterrenkinderen

Tekst & Regie: Annechien Koerselman

Componist: Trevor Grahl

Spel/zang: 25 kinderen uit de regio Zeist

Regie-assistentie: Pema Tigelaar, Janet Oosterlaken

Vormgeving: Eemke Koppelman

Ensemble: Trevor Grahl - piano; Antonis Pratsinakis - cello; Anna voor de Wind - klarinet

Muziekdocent: Marieke Moraal

Techniek: Wiard Giezen