Ali Baba en de Zeven Dwergen (7-12 jr)

Ali Baba en de Zeven Dwergen is zo goed als uitverkocht! Informeer of er nog plek is

Je kunt ook meedoen met de middagworkshops. Kijk hier voor meer informatie

Het verhaal van Ali Baba en de Zeven Dwergen is gebaseerd op sprookjes afkomstig uit heel de wereld. Maar niet dat het daarom een kinderachtig verhaal is, oh nee! Integendeel! Ali Baba en de Zeven Dwergen is een stoere, spannende en grappige voorstelling vol spektakel!

De hele week wordt gewerkt aan deze muzikale sprookjesvoorstelling onder leiding van kinderboekenschrijfster en actrice Jette Carolijn van den Berg (musical Dirty Dancing) en leer toneel spelen, zingen, dansen en muziek maken. Op zondag kan je hele familie komen kijken naar jullie zelf gemaakte eindvoorstelling.

Repetities

Maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus wordt er van 10.00 tot 12.30 uur in het Beauforthuis geoefend. In het weekend (13 & 14 aug) moet je de hele dag van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn.

Uitvoeringen

Op zondagmiddag 14 augustus is om 13.00 uur de openbare generale en om 15.00 uur de première van Ali Baba en de Zeven Dwergen. Voor beide uitvoeringen zijn kaarten te koop voor € 5 per persoon. Reserveer kaarten via info@achterdelinie.nl. Vermeld naam, telefoonnummer, het aantal kaarten en het tijdstip van de voorstelling (13 of 15 uur).

Kosten

€ 75 normale prijs; € 25 stadspasprijs. 
Gezinskorting: tweede, derde etc. kinderen uit hetzelfde gezin kunnen voor € 50 normale prijs en € 15 stadspasprijs deelnemen.

Inschrijven: UITVERKOCHT!

Informeer of er nog plek is of meld je aan voor de wachtlijst: mail ons je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en of je wel/geen stadspas hebt