Festival Achter de Linie kids!

8 t/m 14 augustus

Festival Achter de Linie is dit jaar helemaal van kinderen!
Er zijn wel concerten, maar die zijn dit jaar verspreid
over de zomer. Meer informatie over de Zomerserie

Middagworkshops (6-12 jr)

Er zijn van maandag t/m vrijdag tussen 13.30 en 16.00 uur weer allerlei leuke workshops: decors bouwen, zingen in een koor, instrumenten bouwen, sprookjes schrijven, buikdansen of zwaardvechten. Let op: je kunt je ook aanmelden voor alle vijf de workshops!

Muziektheaterproject “Ali Baba en de Zeven Dwergen” (7-12 jr)

Het muziektheaterproject is zo goed als uitverkocht. Informeer of er nog plek is. Je kunt wel nog meedoen aan de middagworkshops of je aanmelden voor de wachtlijst.

Reserveren voor voorstellingen Ali Baba op 14 augustus: reserveer kaarten via info@achterdelinie.nl. Vermeld naam, telefoonnummer, het aantal kaarten en het tijdstip van de voorstelling (13 of 15 uur).

Films

Als de middagworkshops zijn afgelopen, kun je nog even blijven hangen en tussen 16.00 en 18.00 uur films kijken in het theatercafé, terwijl je ouders op ons terras hangen. Deze zijn gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Voor de ouders: terras, bandjes, eten & drinken

De hele dag is ons terras geopend, met eten & drinken. Vanaf 16.00 uur is er live muziek op ons terras. Welke bands optreden lees je binnenkort op deze site.

Zomerserie

Doe je mee aan het kinderfestival, dan krijg je een abonnement op onze Zomerserie kado. Tijdens de zomer zijn er in het weekend mooie, bijzondere en leuke concerten, van o.a. Rutger de Bekker (Vliegende Panters), het Cello8ctet en The West Side Story. Met boswandelingen, kampvuurtjes, lekkere hapjes en veel uitleg over de muziek. Lees hier meer info.