Live muziek in de tuin: 8-12 augustus

Van 8 t/m 12 augustus tijdens Festival Achter de Linie kids! spelen zomerse bandjes in de tuin van het Beauforthuis (bij slecht weer in de zaal).

Iedere dag vanaf 16.00 uur. Er is tapas verkrijgbaar en kinderen die zich vervelen kunnen binnen film kijken in het theatercafé.

Klik hier voor het programma van de Achter de Linie Zomerconcerten

 

ma 8

 

Kingtonic

Kingtonic maakt 70's Funk, soul, pop, maar ook wel singer-songwriter. En het het past allemaal prima bij elkaar!

di 9

Peter Vandrie

Veelbelovende band, bestaande uit Peter Vandrie, Maarten Molema (drummer van Room Eleven), Bart van Lierde (bassist van Zita Swoon), is bezig met opnemen van hun debuut-album en nu vast bij ons te horen.

wo 10

 

Panashhh

Vrolijk dames trio maakt muziek voor alle gelegenheden, dus deze keer maken ze er een klein tuinfeestje van! Van mooie meezingers tot Franse chansons.


do 11

 

Harold K

Harold K maakt met Mathijn den Duijf (Kytopia) en Jelte Heringa (Most Unpleasant Men) oorstrelende Nederlandse luisterliedjes van wereldformaat. Muzikale verwantschap is er met bands als Notwist, Eels en Spinvis, tekstueel laat Harold K zich inspireren door de psychedelische liederen van Boudewijn de Groot.

vr 12

Tender Blue
Tender Blue steekt bekende- en minder bekende jazzy popliedjes in een akoestisch jasje en giet er vervolgens een loungy elektronisch sausje over. Kan je het nog volgen?
Het resultaat is in ieder geval, relaxt, zwoel en funky! Ingredienten zijn trompet, cajon, fender rhodes, bas, percussie zang en een laptop.
Zo hoorde je Randy Newman, Norah Jones, Gino Vannelli, Wendy&Lisa, James Taylor en Aretha Franklin nog niet eerder.

Roos Giljamse - zang
Robin Zuidam - zang en percussie
Gerald van Dijk - trompet en bugel
Arthur Romouts - Fender Rhodes
Raymond Cambridge - basgitaar en zang
Jasper Verburgh - Cajon en beats