middagworkshops 2010

ALLE MIDDAGWORKSHOPS ZIJN UITVERKOCHT

Wil je niet de hele week bezig zijn met theater, maar vind je het wel leuk om meer te weten van een bepaald onderdeel, schrijf je dan in voor een of meer middagworkshops.

Doe makkelijke kleren aan, die ook best vies mogen worden!

wanneer?

Maandag 9 t/m vrijdag 13 augustus, van 13.30 tot 16 uur.

wat kost het?

Deelname kost € 5 per middag per kind.

en verder?

Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen als losse deelnemer, in de leeftijd 6-12 jaar.
De kinderen die meedoen aan de hele workshopweek doen automatisch mee aan deze middagworkshops.

inschrijven en betalen

  1. Koop één kaartje per kind via de kaartverkoop (zie onder, bij elk van de workshops).
  2. Daarnaast stuurt u via info@achterdelinie.nl uw naam, de naam en leeftijd van uw kind(eren) en het telefoonnummer waarop u tijdens de workshop-uren bereikbaar bent.
    Geef ook aan om welke middagworkshop het gaat.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat de workshop geen kinderdagverblijf is.

zie ook onze voorwaarden m.b.t. veiligheid en aansprakelijheid

 

ma 9 aug 13.30 - 16 u
Eén grote poppenkast
In deze workshop krijgen de kinderen een kijkje achter de schermen van het theater. Ze ontdekken wat theaterlicht en -geluid doet. Verder is natuurlijk belangrijk waar je staat en hoe je opkomt en weer van het podium afgaat. De workshop wordt gegeven door onze regisseuse van de ochtendworkshops, Jette Carolijn van den Berg.

di 10 aug 13.30 - 16 u
Ik ben mezelf niet vandaag
In deze workshop leren de kinderen in kort bestek wat acteren inhoudt. Ze leren hoe ze een personage moeten maken, hoe ze moeten improviseren en hoe ze met tekst moeten werken. De workshop wordt gegeven door onze regisseuse van de ochtendworkshops Jette Carolijn van den Berg.
UITVERKOCHT

woe 11 aug 13.30 - 16 u
Drum drum drum
Percussionist Roël Calister presenteert verschillende trommels en muziekstijlen uit alle delen van de wereld. Hij speelt ze voor en geeft uitleg aan de kinderen. De kinderen kunnen zelf natuurlijk ook trommelen, zingen, klappen en zelfs dansen!
UITVERKOCHT

do 12 aug 13.30 - 16 u
Een heel ander gezicht
In deze workshop gaat het over hoe anders de wereld wordt op het toneel. Dat gebeurt in het theater d.m.v. onder andere decor, kostuums en grime. Er wordt gewerkt aan een groot piratenschip. Verder gaan we aan de gang met kostuums en rekwisieten. Zo krijgt alles een heel ander gezicht.
UITVERKOCHT

vr 13 aug 13.30 - 16 u
Noten op je zang
Liesbeth Janse (uit Ciske de Rat) leert samen met onze artistieke leiders Floris en Bart de kinderen een lied te schrijven. Uiteraard worden de liedjes aan het einde van de workshop uitgevoerd. En misschien worden ze zelfs wel gebruikt in de grote voorstelling op zondag.
UITVERKOCHT