Kinderworkshops

Kinderen tussen ongeveer 6 en 12 jaar kunnen iedere werkdag meedoen aan een leuke workshop, van 14.00 tot 15.30 uur. Kaartjes kosten €2,50 per persoon (voor de ouders:  eten en drinken is niet bij de workshops inbegrepen, maar wel te koop bij de bar. Geeft u eventueel dus wat extra geld mee hiervoor).

Maandag 23 juli: snoephuisjes bouwen
Altijd al zelf eens het huisje van snoep uit Hans & Grietje willen maken? Met alleen maar snoepjes die jij het lekkerst vindt? Meld je dan snel aan voor de workshop! Als je verkleed komt Hans, Grietje of de heks, dan mag je gratis!

Dinsdag 24 juli: decors & kostuums maken voor de kinderopera
Achter de schermen aan de slag voor een echte opera! Dat gebeurt in deze workshop. We gaan decors en kostuums maken voor de uitvoeringen van de Kinderopera. Dus ben jij creatief, hou je van knutselen of vind je het juist leuk om dat te leren? Meld je dan aan!

Woensdag 25 juli: decors & kostuums maken voor de kinderopera
Kijk bij de dinsdag voor meer informatie.

Donderdag 26 juli: decors & kostuums maken voor de kinderopera
Kijk bij de dinsdag voor meer informatie.

Vrijdag 27 juli: Hoe word ik een Diva? Door Joke de Vin
Operaster Joke de Vin komt deze middag haar geheimen met je delen over hoe je een echte diva kunt worden. Ze neemt haar jurken en sierraden mee en legt uit hoe je je moet gedragen als een echte operaster. En je mag alles aan haar vragen!
LET OP: Kinderen die meedoen aan deze workshop, mogen 's avonds hun nieuw geleerde Diva-kunsten meteen laten zien tijdens het !

Reserveren

Wat doen de ouders?
De kinderworkshops worden natuurlijk begeleid, maar als u het leuk vindt om mee te helpen, dan kan dat bij de workshops van maandag t/m donderdag. Laat het ons van tevoren even weten. Tegelijkertijd met de workshop draaien we ook een muziekdocumentaire in onze filmtent. Voor € 1,- kunt u daar naar kijken. Het programma daarvan wordt binnenkort bekend gemaakt.